Обратно към категорията

Александър Джартов: Днес ще бъдат подписани документи за придобиване на почти 300 пожарни автомобила

Добавено на: 14.09.2023 12:43
   

Главната дирекция “Пожарна безопасност и защита на населението“ отбелязва професионалния празник на българските пожарникари. На събитието присъства председателят на Народното събрание Росен Желязков, политическото и професионалното ръководство на МВР.

Директорът на Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" (ГДПБЗН) главен комисар Александър Джартов посочи, че годината е била изпълнена с много бедствия и предизвикателства. Радвам се, че може всеки гражданин да разчита на вас, обърна се Джартов към колегите си. Днес ще бъдат подписани документи за придобиване на почти 300 пожарни автомобила, информира той.

Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов отбеляза в поздравителното си слово, че днес, освен празник, е и ден, в който се почита паметта на загиналите служители. Вие служите с чест и достойнство, каза Стоянов. 

Председателят на парламента Росен Желязков поднесе венец пред паметника на загиналите служители на ГДПБЗН. Венци положиха още министърът на вътрешните работи, главният секретар на МВР и директорът на ГДПБЗН. 


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Историята на мъж, поддържащ паметника на загиналите руски воини в Освободителната война
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!