Обратно към категорията

Армията търси оркестранти

Добавено на: 06.09.2020 11:21
Снимки: в.ф.22 220 - Сливен
   

Обявен е конкурс за приемане на военна служба на 32 оркестранти, научи 999 от пресцентъра на Министерството на отбраната. 

Три са вакантните места във военния духод оркестър във  военно формирование 22 220 – Сливен. Те са за кларинет, саксофон, флейта или тромпет.   
Останалите 11 свободни места във военните духови оркестри на Сухопътните войски са за военни формирования в София, Стара Загора, Карлово. Десет са вакантните позиции за оркестранти за военния духов оркестър на Съвместното командване на специалните операции в Пловдив. По три места са обявени за Представителния духов оркестър на ВВС, за военно формирование 28000 – Граф Игнатиево, и за Представителния оркестър на ВМС – за военно формирование 52290 – Варна. В Гвардейския представителен духов оркестър и в оркестъра на НВУ „В. Левски“ има по едно вакантно място.
За всички длъжности се изисква средно музикално образование. Кандидатите могат да подадат заявление, както и необходимите приложения към него, до командира на Националната гвардейска част чрез структурите на Централно военно окръжие (ЦВО) по местоживеене на постоянния си адрес. Срокът за приемане на документи е 23 октомври 2020 година.
Конкурсът включва изпит на музикален инструмент, изпит по физическа подготовка, изпит – тест за обща култура и събеседване.
Пълните условия за участие в конкурса, необходимите документи и специфичните изисквания за отделните длъжности са публикувани на интернет страницата на Министерството на отбраната в рубриката „Обяви и конкурси“.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Времето в Ямбол

Видео

БАБА ДОРА ОТ ШАРКОВО, ВЪВ ВИДЕО НА РАДИО 999, ДОСТИГНАЛО ДО МИЛИОНИ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!