Обратно към категорията

БЧК изпраща първите дарения в подкрепа на пострадалите от конфликта

Добавено на: 01.03.2022 10:43
   

Във вторник сутрин започна товаренето на част от набраните до момента дарения по кампанията на Българския Червен кръст (БЧК) в подкрепа на пострадалите от конфликта в Украйна и първите два камиона ще тръгнат по-късно. Това съобщиха от БЧК. Краткият номер, в подкрепа на пострадалите в конфликта, е 1466, посочиха от организацията. Номерът е активиран за всички мобилни оператори. На него всеки, който желае да подкрепи кампанията, може да изпрати съобщение и да дари 1 лв. за пострадалите.

Открита е и банкова сметка, в която също може да се направи дарение. Номерът на сметката е публикуван на интернет страницата на БЧК.

Кампанията за набиране на материални дарения продължава, като всички, които желаят да се включат, могат да го направят в областните структури на БЧК, както и в централата на организацията - на бул. "Джеймс Баучер" 76 в София.

БЧК изразява своята дълбока благодарност към стотиците индивидуални и корпоративни дарители, които се отзоваха в подкрепа на пострадалите от конфликта в Украйна. 


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Историята на мъж, поддържащ паметника на загиналите руски воини в Освободителната война
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!