Обратно към категорията

Бойко Борисов: Довечера се очакват 57 хиляди ваксини, които през нощта ще бъдат разпределени

Добавено на: 27.02.2021 16:16
Снимки: БТА
   

Довечера се очакват 57 хиляди ваксини, които чрез създадената организация още през нощта ще бъдат разпределени. Това каза премиерът Бойко Борисов по време на посещение в Чирпан, където инспектира нова пречиствателна станция на града. Видео от посещението на премиера е публикувано в профила му в социална мрежа. Пречиствателната станция е с технология за обеззаразяване. По думите на Борисов в Ямбол и Елхово новите пречиствателни станции пречистват на сто процента водата.
"Най-важното е след изборите да има стабилно правителство с максимално съгласие, защото през предстоящите месеци до декември трябва да минем три процента ръст, тъй като само това ще оправи дефицита и догодина отново ще гоним петте процента и 120-130 млрд. лв. Брутен вътрешен продукт", каза още премиерът Борисов. "Това трябва да е в съзнанието на всеки политик, който казва, че милее за държавата - как до края на годината да възвърнем трите процента", допълни той.
По повод предстоящото отваряне на ресторантите на 1 март премиерът Борисов подчерта, че трябва да се обясни на хората, че пандемията не е отминала. Трябва внимание, дистанция и ум, разчитам на чувството на самосъхранение и на интелигентността на българина, допълни още той. По думите му хората не трябва да забравят, че пандемията върлува и отнема човешки животи.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Интервю с баба Дора от с. Шарково
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!