Обратно към категорията

Депутатите се събират извънредно във вторник, заради бюджета

Добавено на: 26.11.2022 09:33
   

Във вторник парламентът ще проведе извънредно заседание, на което ще обсъди на първо четене законопроекта за продължаване действието на разпоредби на Закона за държавния бюджет, за Държавното обществено осигуряване и на Националната здравноосигурителна каса за 2022 г.

15 часа продължи парламентарното заседание вчерашния ден. 12 часа от тях бяха посветени на дебатите за промените в Изборния кодекс. Работата на депутатите приключи 15 минути след полунощ.

Среднощното заседание премина на висок тон и с взаимни обвинения. Гласуването по същество на първите 16 параграфа, които включват оставането на Обществения съвет към Централната избирателна комисия, запазване на район "Чужбина", оставане на флашките и запис на видеонаблюдението при броенето ще бъдат гласувани на следващото заседание.

По време на дебатите депутатите си разменяха взаимни обвинения кой и как иска да краде изборни гласове. Различните предложения от парламентарните групи ще бъдат гласувани на редовното заседание в сряда - 30 ноември.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

Първа пенсионерска Спартакиада в Тунджа
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!