Обратно към категорията

Деветима министри ще участват в днешния парламентарен контрол

Добавено на: 14.01.2022 08:04
   

Деветима министри от кабинета „Петков” ще участват в редовния петъчен парламентарен контрол.
Първи ще отговаря на депутатски питания заместник министър-председателят по регионалното развитие и благоустройството и министър на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов. Към него са отправени 6 въпроса, сред които за финансови резултати на създадения мега ВиК холдинг и възможност за връщане на част от вложения капитал обратно в бюджета, както и за липсата на вода в област Добрич.
Социалният министър Георги Гьоков ще отговаря на 2 въпроса, единият от които е за действието на мярката 60/40 в подкрепа на запазването на работни места.
Министърът на образованието Николай Денков ще отговори на въпрос за дискриминацията на хронично болни деца, които не са включени в изключенията за носене на маски, а здравният министър Асена Сербезова ще отговори на въпрос за извънредната противоепидемична обстановка и мерките.
Следват въпроси към министрите на културата Атанас Атанасов, министъра на земеделието Иван Иванов, министъра на транспорта и съобщенията Николай Събев, министъра на иновациите и растежа Даниел Лорер и министъра на енергетиката Александър Николов.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Стотици хиляди лева дължи санираща фирма за просрочие и липса на качество в Сливен
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!