Обратно към категорията

Енчо Керязов представя с Румен Радев инициативата "Спортувай с президента"

Добавено на: 29.05.2020 14:24
   

На 1 юни ще бъде представена уебплатформата на националната инициатива „Спортувай с президента“, която държавният глава Румен Радев обяви за насърчаване на физическата активност и спорта сред децата и младите хора в България.

Президентът Радев ще открие събитието в 10.00 часа в Дом 2 на Резиденция „Бояна“. Участие в представянето ще вземе и заместник-кметът на Ямбол Енчо Керязов, който е член на обществения съвет за физическо възпитание и спорт към президента. Ще участват и други изтъкнати специалисти в областта на спорта, медицината, психологията, педагогиката, физическото възпитание, както и родители, деца и спортисти. „Спортувай с президента“ цели да стимулира практикуването на спорт за подобряване на здравето, развитието на двигателните умения и социалното общуване при младежите.

Държавният глава Румен Радев проведе телефонни разговори с президента на Международния олимпийски комитет Томас Бах, както и с ръководителите на редица международни спортни организации, за да ги запознае с инициативата.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

ЛИКЪТ НА БОТЕВ Е ИЗРИСУВАН НА СГРАДАТА НА ЧИТАЛИЩЕТО В СЕЛО ОКОП
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!