Обратно към категорията

Гроздан Караджов казва ще има ли ремонт на пътя Елхово-Окоп

Добавено на: 03.06.2022 08:34
   

Вицепремиерът и министър на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов днес ще даде отговор кога ще има ремонт на пътя Елхово-Окоп по време на парламентарния контрол. Въпросът е зададен от народния представител Димитър Иванов.

През 2021 г. беше извършено проектиране и изготвено задание за ремонта на пътя. В първоначалните планове той беше включен за ремонт за тази година, но от последната информация от сайта на министерството и на Агенция пътна инфраструктура е видно, че тази отсечка вече не е приоритет, посочва Димитър Иванов.

Ще бъде ли извършен ремонт на този най-натоварен с международен трафик пътен участък в ямболска област, очакваме да разберем от министър Караджов.

Георги Гьоков, Министър на труда и социалната политика се очаква да даде разяснения относно целевите помощи за отопление за предстоящия зимен сезон 2022 - 2023 г.

Бойко Рашков, министър на вътрешните работи се очаква да отговори на питанията на общо 69 народни представители от ДПС за предприетите действия по твърдения за оказан натиск и тормоз от страна на МВР по време на предизборната кампания и в изборния ден през юли миналата година. Сигналите са от Бургас, Варна, Силистра и други селища в страната.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Поставиха паметна плоча и кръстиха площад на името на певицата Елена Граматикова
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!