Обратно към категорията

Как ще определят местата за продажба на сладолед и слънчеви очила в Стара Загора тази година?

Добавено на: 25.02.2020 13:16
   

И тази година определят местата за продажба на слънчеви очила и сладолед чрез жребий.

От 10 часа на 24 март във фоайето на зала „П. Р. Славейков“ е жребият за осемте места в Стара Загора, на които търговците могат да предлагат слънчеви очила. Конкурсната документация може да бъде закупена на 9 март от 8:30 часа до 16:00 часа на 13 март от Административно бюро „Център“ (ул. „Хаджи Димитър Асенов“ №22, източен вход). Цената на тръжните документи е 10 лева.

Тегленето на жребия за търговците на сладолед от хладилна витрина във временни преместваеми обекти ще бъде също на 24 март, във фоайето на зала „П. Р. Славейков“, но от 14:00 часа. Тръжната документация е с цена 10 лева. Желаещите могат да закупят документите от 8:30 часа на 9 март до 16:00 часа на 13 март, отново в Административно бюро „Център“.

Определените места по утвърдените схеми от главния архитект на Общината и критериите за участие са публикувани на сайта на администрацията, в секция Обявления.

Разполагането на временните преместваеми обекти за продажба на слънчеви очила и сладолед е в периода 1 април-30 септември.

Източник: dariknews.bg


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Да сбъднеш мечта!
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!