Обратно към категорията

Какво решава правителството в сряда

Добавено на: 28.02.2024 06:47
   

Правителството ще проведе от 10:00 ч. днес редовното си седмично заседание, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет.

Дневният ред предвижда кабинетът да обсъди Доклад за утвърждаване на защитни елементи, използвани в образците на новите български лични документи тип „карта“ и „паспорт“. Вносител е министърът на вътрешните работи. 

На заседанието Министерският съвет предстои да определи представител на България в Комисията за опазване на Черно море от замърсяване, както и на ръководител на делегацията на страната ни в Международната комисия за опазване на река Дунав. Вносител е министърът на околната среда и водите. 

Дневният ред предвижда също правителството да определи годишния размер на средствата за финансиране на духовните училища от бюджета на Министерството на образованието и науката за 2024 година. Проект на постановление за допълнителни трансфери в бюджета на Селскостопанската академия за тази година, чрез бюджета на Министерството на земеделието и храните, също е част от дневния ред на правителственото заседание. 

Правителството ще обсъди също и предложение за промени в Закона за чужденците в Република България. 


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Социални работници разнасят храна и лекарства на възрастните по домовете им
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!