Обратно към категорията

Какво решава в сряда служебното правителство

Добавено на: 26.04.2023 07:15
   

Проект на решение за утвърждаване на таксите за кандидатстване и обучение в държавните висши училища за учебната 2023/2024 година предстои да обсъди служебното правителство на редовното си заседание днес, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет. 

Част от дневния ред на заседанието предвижда приемането на Годишен доклад за дейността на Съвета за намаляване на риска от бедствия, създаден към Министерския съвет за формирането и осъществяването на държавната политика в областта на защитата при бедствия за 2022 г. 

Доклад за одобряване на подкрепа за кандидатурата на град Малага, Кралство Испания, за домакин на специализираното изложение „Експо 2027/2028“ също е част от дневния ред на заседанието. 

Очаква се кабинетът да обсъди още проект на разпореждане за установяване и внасяне в полза на държавата на отчисления от печалбата на държавни предприятия, както и търговски дружества, които имат държавно участие в капитала. 

В проекта на дневен ред е включено и приемането на тригодишен план за изпълнение на Националната стратегия за развитие на човешките ресурси в ядрената сфера 2022-2032 г. 

Началото на заседанието е от 10:00 часа. 


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Поставиха паметна плоча и кръстиха площад на името на певицата Елена Граматикова
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!