Обратно към категорията

Коалиция „ГЕРБ – СДС“ регистрира листата за 31МИР Ямбол

Добавено на: 28.08.2022 16:53
   

Коалиция „ГЕРБ – СДС“ заяви отново силни позиции и амбиция за победа на предстоящите предсрочни парламентарни избори, с издигнатите кандидати за народни представители за 31 МИР Ямбол. В листата влизат осем доказали се добри професионалисти и общественици, хора, които живеят, работят и мислят за Ямбол и региона.

Добре балансирана листа, отворена към хората, с можещи и знаещи професионалисти, с нови лица и доказани политически фигури. Това е впечатлението от регистрираната листа на Коалиция „ГЕРБ-СДС“.

Народният представител от 47-мото Народно събрание и екс областен управител на област Ямбол Димитър Иванов поема политическата отговорност и повежда обединената листа. 42-годишният магистър по икономика се ползва с широко обществено одобрение и политическа подкрепа. „ГЕРБ е политическата сила, която е доказала, че може да носи отговорност и да управлява успешно. Време е ГЕРБ отново да поеме отговорност за стабилността, сигурността и развитието на страната и на хората“, категоричен е водачът на листата.

На второ място в листата застава Снежана Делчева – педагог и културен деятел в община Елхово. На трета позиция е 37 годишният юрист и историк Николай Костадинов от Ямбол. Следващият в листата е 37 годишният предприемач и общински съветник от община „Тунджа“- Мартин Петков. Стралджа отново ще бъде представена в листата на ГЕРБ-СДС с изключително силна и обществено активна фигура – това е инж. Иван Митев – председател на Общински съвет Стралджа, инженер и магистър по право. Инженер Диляна Ставрева застава на шеста позиция в листата на Коалицията. Добре позната като строителен инженер, експерт в областта на пътната инфраструктура и поддържане. Още едно младо лице от редиците на ГЕРБ се включва на седма позиция в листата. Това е археологът Мирослав Козарев. Като представител на СДС Ямбол в листата влиза и Станчо Стоименов.

„Това е отборът на ГЕРБ-СДС, това е листа, която печели доверието на хората. Нашата цел е да върнем доверието и вярата на хората в политиката и отговорните, знаещи и можещи политици. Да предложим на хората, политиките, които ще изведат страната ни от тоталната криза, в която само за година ни въвлякоха“, категоричен е Димитър Иванов. Всички осем в листата са подготвени, добри професионалисти и общественици, които работят за родните си места, а не са просто изборни туристи, убеден е водачът на този печеливш отбор - Димитър Иванов.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

60 години любов, разбирателство и подкрепа
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!