Обратно към категорията

Нептун ни призовава да изхвърлим ненужните вещи

Добавено на: 23.09.2019 10:33
   

На днешната дата – 23 септември през 1846 г. германският астроном Йохан Готфрийд Гал открива планетата Нептун, използвайки математическите предположения на френския математик Юрбен Льоверие. Нептун е осмата планета от Слънчевата система и най-външният газов гигант в нея. По размери е четвърта, а по маса – трета сред планетите от Слънчевата система.

Според астролозите, Нептун прави хората от зодия Риби толкова замечтани, прекрасни, трогателни и сладки, но и някак объркани. Рибите трудно виждат реалността именно заради богатото си въображение.

23-и септември за родените под знака на Риби е ден на сладки победи, които може да ви вгорчат живота в бъдеще, ако не сте избрали правилното място и верния партньор.

От гледна точна на астрологията, Слънцето в този момент е между Дева и Везни. Това негово положение, според астролозите, ще се отрази положително върху настроенията на хората и на късмета като цяло.

Това е подходящо време човек да възстанови енергията и силите си. Използвайте почивния ден да изхвърлите всичко старо от къщи – дрехи, ненужни вещи.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

Котел се възстановява след наводнението
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!