Обратно към категорията

НОИ: От 7 ноември започва изплащането на пенсиите

Добавено на: 04.11.2022 09:52
   

От 7 ноември, понеделник, ще започне изплащането на пенсиите през ноември 2022 г. чрез пощенските станции и ще приключи на 21 ноември (понеделник). То ще се извършва съобразно изготвен график, който ще бъде обявен във всяка една от тях. Това информираха от Националния осигурителен институт (НОИ). 

Преводите на сумите за ноемврийските пенсии по сметките на пенсионерите, които получават парите си по банков път, ще бъдат извършени на 7 ноември 2022 г.

Графикът за всички видове плащания, извършвани от Националния осигурителен институт (НОИ) към осигурените лица и пенсионерите, се актуализира всеки месец и е достъпен през началната страница на интернет страницата на института, рубрика „Календар на плащанията“, посочват още от НОИ. 

Служебното правителството внесе преди дни в Народното събрание законопроект за продължаване на действието на разпоредби на Закона за държавния бюджет за 2022 г., Закона за бюджета на държавното обществено осигуряване за 2022 г. и Закона за бюджета на националната здравноосигурителна каса за 2022 г. 


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

Да сбъднеш мечта!
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!