Обратно към категорията

Ограничения по магистрала "Тракия" в сливенско

Добавено на: 11.04.2023 08:13
   

На 11 април на автомагистрала „Тракия“ движението в участъка от п.в. „Нова Загора“ до с. Кермен от км 240+000 до км 262+000 трябва да се осъществява с повишено внимание поради ремонтни дейности на ограничителните системи за пътища в двете посоки в средна разделителна ивица, съобщават от Агенция „Пътна инфраструктура“.
Движението по АМ Тракия от км 267+600 от надлез с. Скобелево до км 273+354 до границата Ямбол-Сливен в посока Бургас също трябва да се осъществява с повишено внимание поради извършване на ремонтни дейности и укрепване на стълбове на мрежа за птици. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци.
Ремонтни работи се извършват и по третокласния път III-5304 Кукорево – Окоп от км 3+350 до км 6+180, движението се осъществява двупосочно в една лента.
От АПИ напомнят, че от 20 ч. утре до 2 ч. на 13 април ще бъдат извършвани дейности по актуализация на електронната система за събиране на пътни такси. Възможни са затруднения при купуването на електронни винетки и маршрутни карти.
Актуализацията няма да повлияе на автоматичното отчитане чрез бордови устройства и GPS тракери на изминатото разстояние от тежкотоварни автомобили над 3,5 тона.
За избягване на риска от затруднения с покупката на е-винетки Националното тол управление препоръчва на шофьорите, на които им предстои пътуване, да купят своевременно необходимата им електронна винетка или маршрутна карта.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Продължава облагородяването на Ямбол
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!