Обратно към категорията

Премахнаха КПП-тата на областните градове

Добавено на: 06.05.2020 07:58
   

В Ямбол остават само контролно-пропускателните пунктове в к-с "Райна княгиня" и 9-те улици в района, съобщиха от Областната дирекция на МВР 

Всички контролно-пропускателни пунктове около областните градове у нас бяха премахнати от полунощ и така влизането и излизането в тях вече се осъществява свободно.

Вече няма да се събират и декларации, а по магистралите ще има патрули само на Пътна полиция. Те ще следят движението и дали водачите спазват закона и шофират разумно.

Представители на Охранителна полиция и Пътна полиция ще оповестят днес обобщени данни за работата на екипите от началото до края на действие на пропускателните пунктове.

Очаква се от МВР да дадат информация колко декларации са били събрани по време на преминаването през КППТ-ата и как вървят проверките на данните в тях.

КПП-та имаше на входовете и изходите на всички областни градове в страната, като по този начин се контролираше влизането и излизането от тях.

Ден преди премахването им бяха демонтирани и военните палатки, които пазеха полицаите на входовете и изходите на София от лоши метеорологични условия.

БНР


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Видео

Проверка на прокуратурата не посочи виновни за натровените ученици в Дражево
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!