Обратно към категорията

Ремонт ограничава трафика по магистралата край Бургас за 14 дни

Добавено на: 14.03.2024 10:25
   

Променя се организацията на движение в участък от автомагистрала „Тракия“ на територията на област Бургас от 19 март до 2 април, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ). Това се налага поради ремонт на фуги на две мостови съоръжения. 

Променя организацията на движение в посока Бургас при 339-и км на АМ „Тракия“. Трафикът ще се осъществява двупосочно в платното за София. За извършването на ремонтните дейности ще бъде затворен участък от около 300 метра. 

Движението в посока София се променя при 351-ви км на АМ „Тракия“. Трафикът ще се пренасочва по пътните връзки на пътен възел „Българово“ и ще продължава по магистралата. За изпълнение на строителните работи ще бъде ограничено движението в отсечка от около 900 метра. 

Ремонтните дейности на фугите на двете мостови съоръжения са необходими, за да се осигури безопасността на движение през летните месеци, когато трафикът ще е много по-интензивен, посочват от АПИ.

В края на февруари бяха подменени повредени осветителни тела в тръбата за София на тунел „Траянови врата“ на автомагистрала „Тракия“. 

Източник: БТА


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ветеринари влязоха във фермата на Ана Петрова от Болярово
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!