Обратно към категорията

Тапи по магистрала "Тракия", приключват ремонтите по път I-7 от Могила към Елхово

Добавено на: 03.06.2020 07:20
   

Днес, от 9:30 ч. до 17 ч., движението при 202–ри км на автомагистрала "Тракия" след Стара Загора в посока София ще се осъществява в активната лента, поради ремонт на мантинели в средната разделителна ивица, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура". Временно е затворена изпреварващата лента и движението се осъществява само в активната лента.

Движението по магистрала „Тракия“ от км 324+000 до км 352+000 между Карнобат и Българово в посока Бургас се извършва с повишено внимание в изпреварващата лента в двете посоки поради косене на тревни площи в средна разделителна ивица.

Продължават частичните ремонти на асфалтовата настилка на път І-6 в Област Сливен в участъка от с. Калояново до с. Трапоклово.

Днес се очаква да приключат кърпежите на асфалтовата настилка на път І-7 в Област Ямбол в участъка от село Могила до Елхово. В момента там движението се осъществява в една от лентите, като се регулира чрез пътни знаци.

Ремонтни дейности се извършват и на асфалтовата настилка на път II-53 в участъка от сливенското село Стара река към прохода Вратника от км 75+690 до км 87+300. Подменят мантинели по път II-53 Стара река – гр. Сливен от км 87+000 до км 112+000.

До 5 юни шофьорите е необходимо да се движат с повишено внимание и съобразена скорост между 412-ти км и 425-ти км на автомагистрала "Хемус" в посока София поради почистване на храсти. Пътният участък е сигнализиран със знаци.

До 14 юни движението от 32-ри км до 35-ти км на автомагистрала "Струма" пък ще се осъществява двупосочно в платното в посока Благоевград с намаляване на скоростта за движение от 120 км/ч до 50 км/ч.

Спирането на трафика в платното за София е заради възстановителни дейности на скалните откоси.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ветеринари влязоха във фермата на Ана Петрова от Болярово
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!