Обратно към категорията

Трафикът по част от "Тракия" към София - в една лента до 17 август

Добавено на: 16.08.2023 06:33
   

До 09.00 часа на 17 август (четвъртък) движението в посока София по АМ „Тракия" в участъка от 88-ми до 84-ти км, на територията на област Пазарджик, ще се осъществява в една лента, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“. За изпълнение на аварийни възстановителни дейности на асфалтовата настилка ще бъде ограничено преминаването по активната лента. Трафикът се пренасочва в изпреварващата.

През следващата седмица – на 21-22 август, както и между 29 и 31 август, неотложни аварийни дейности за повишаване безопасността на движение се предвижда да бъдат извършени и в платното за Бургас, в участъка от 54-ти до 85-ти километър. Тогава ще бъде въведена временна организация за безопасност на движението и участъкът ще бъде сигнализиран с необходимата пътна сигнализация.

АПИ призовава шофьорите да се движат с повишено внимание, като следват стриктно поставената пътна сигнализация и ограничението на скоростта, да спазват дистанция, да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи. Да не се използват аварийните ленти по автомагистралите за по-бързо придвижване при натоварен трафик, съветват от АПИ. По този начин се възпрепятства преминаването на превозните средства със специален режим на движение в случай на инцидент.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

ПОРУТЕНО МИНАЛО: ДЕТСКИ ЛАГЕР СЕ РУШИ И ПУСТЕЕ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!