Обратно към категорията

Възрастен мъж опита да се самоубие

Добавено на: 18.06.2020 14:09
   

Възрастен мъж на около 70 години е направил опит да сложи край на живота си, след като е решил да скочи от Моста в Бургас. Случката се е разиграла тази сутрин, малко преди 9:00 ч. Благодарение на дежурният патрул, който редовно обхожда района, мъжът е спасен.

Тази сутрин около 8:45 ч. мъж на видима възраст 70 години се разхождал спокойно по Моста на бургаския плаж. Там патрулирали двама служители на "Охранителна полиция." Те забелязали, че възрастният мъж слиза по стълбите до пристана и внезапно скaча във водата.

Общинският инспектор Георги Иванов първи видял давещия се мъж.

Нашият човек хвърля пояса и скача с него. Доста усилия е положил, докато го извади. Но веднага другият служител, защото имаме двама човека там, се е притичал на помощ и го изваждат от водата, каза директорът на "УКОРС" в Община Бургас Веселин Василев.

Благодарение на бързата реакция на общинските служители в момента мъжът е в стабилно състояние.

Първа помощ оказва и Тошко, който всяка сутрин идва на Моста, за да лови риба. Според него 70-годишният мъж е скочил във водата с цел самоубийство, тъй като отказвал помощ.

Той се опъва и тук натиска с крака и не пуска да го изкараме навън. Когато го изкарахме, аз се помъчих да застане на една страна, за да може да изплюе водата, каза свидетелят Тошко Вълков.

На място веднага е пристигнал и екип на Спешна помощ, като пострадалият е приет в болница в стабилно състояние. Припомняме, че това е пореден случай на инцидент на бургаския мост. Преди по-малко от 2 седмици 17-годишно момче загина на същото място след скок във водата.

БНТ


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Видео

Животновъди: Притискат ни с документи с невярно съдържание
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!