Обратно към категорията

МЕСТНИ ИЗБОРИ 2023: "Екип 16" изгради  две пешеходни алеи за Ямбол

Добавено на: 26.10.2023 13:43
   

Една предизборна кампания трябва да остави след себе си и дела. Това е причината, кандидатът за кмет на Ямбол Валентин Ревански и кандидатите за общински съветници с общи усилия и за своя сметка да изградят две алеи в различни части на града, с дължина над 850 метра.

Едната от алеите свързва пространството от РЗИ Ямбол и подножието на хълм "Боровец". Втората панорамна алея, минава около стадиона, покрай река Тунджа и води към едно важно възстановено историческо място - Средновековната ямболска крепост и градския парк. Алеята беше забравена от десетилетия, но съвсем скоро по нея отново ще могат да преминават жителите и гостите на нашия град.

Дори и преди кампанията, настоящият "Екип 16" заедно с доброволци работеше и даряваше за Ямбол, защото задължение на всеки един от нас е да се грижи за своя роден град.

"Обещахме, че кампанията ни отново ще бъде свързана с облагородяването на града. Ако имаме волята да се ангажираме и да работим заедно, можем да преобразим местата, които обичаме.", заявиха кандидатите. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

60 години любов, разбирателство и подкрепа
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!