Обратно към категорията

„Екип 16“: Подкрепата на хората ни мотивира да продължим ЗAедно!

Добавено на: 26.10.2023 12:32
   

„Благодарим ви  за вярата в нас и за подкрепата, която ни гласувахте преди четири години, надяваме се, че с работата си поне донякъде сме успели да оправдаем вашето доверие“. Тези откровени думи на кандидата за втори мандат като кмет на Ямбол Валентин Ревански аплодираха жителите от района край площад „Стефан Караджа“ в центъра на града още в началото на поредната открита среща на „Екип 16“ с гражданите.

„Стараехме се Ямбол да се обедини около каузи - успешните общоградски инициативи през тези години, в които се включиха представителите на бизнеса и жителите на Ямбол, доказаха силата на гражданската общност. Вашата подкрепа ни мотивира да продължим напред, вече познавате нашия стил на работа, усилията ни градът ни да се развива като добро място за живот ще продължат със същото внимание, енергия  и упоритост“, посочи Валентин Ревански, неслучайно избран за победител в националната анкета „Кмет на гражданите“ в мандат 2019 – 2023 година.

В четъртък от 18:00 часа на пл. „Страшимир Кринчев“ Валентин Ревански и „Екип 16“ ще разговарят с жителите на квартал „Каргона“.

В местния вот в неделя избирателите от Община Ямбол гласуват с две бюлетини – за кмет и за общински съветници. Кандидатът за нов управленски мандат като кмет на града Валентин Ревански и кандидатите за общински съветници в неговата листа, с регистрацията на „Пряка демокрация“, са с № 16 в бюлетините.Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Благотворително: Вики отива на рехабилитация в Турция
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!