Обратно към категорията

В Деня на българската община: Заплатата на кмета за талантите на Ямбол или в помощ на нуждаещите се деца и ученици!

Добавено на: 12.10.2019 16:31
   
"Местното самоуправление е неизменно свързано с голяма отговорност и отдаденост. Със силно изразена воля и желание за работа в полза на града и неговите граждани!", заяви кандидатът за кмет на Ямбол Валентин Ревански по повод 12 октомври – Деня на българската община.  
"Днес в една община трябва да има активни граждани, които, обединени, могат да постигнат много! В Деня на българската община трябва да покажем уважение към тази институция, но със сигурност и тя трябва да направи същото към нас, обикновените граждани - да ни помага в решаването на проблеми, да съдейства и дарява", добави той.
Денят на българската община беше повод и Ревански да обяви, че в своята Програма за гражданско участие и развитие на Ямбол е заложил конкурс под надслов "За заплатата на кмета" - за насърчаване и помощ на деца и ученици от Ямбол!
" Заплатата на кмета ще бъде дарявана всеки месец! Тя ще бъде разпределена за тези, които са имали успехи в сферата на културата, изкуството, образованието, спорта или в друга дейност. За нашите, ямболски деца, прославили Родината ни, или за тези, които се нуждаят от помощ. Те го заслужават!", написа в личния си фейсбук профил Валентин Ревански. 
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Първа пенсионерска Спартакиада в Тунджа
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!