Обратно към категорията

Кандидатът за кмет на Тунджа Георги Георгиев посети и с. Роза

Добавено на: 25.10.2019 13:31
   

С топли детски усмивки, с прекрасни народни танци, с много дух и позитивна енергия посрещна село Роза кандидата за кмет Георги Стоянов Георгиев и листата за общински съветници на Коалиция „БСП за България“ за община Тунджа. За перспективата на новия мандат говори кандидата за кмет на населеното място Слав Славов. Във визията за развитие са включени и мерки  за подобряване на облика на селото, за по – добра инфраструктура, но и още политики за хората, още социални ангажименти.

Много поводи за гордост и самочувствие има в село Роза. Прекрасна детска градина; активно и креативно училище; пълно с дух и творческа енергия читалище; Национален конкурс за изпълнители „С песните на Бинка Добрева“; Национален конкурс за млади художници в памет на прекрасната Мими Гърбачева; великолепен църковен храм и единственото в общината неделно училище; поддържан и функционален стадион; клуб на пенсионера с активна самодейност; внушителен и неповторим паметник на загиналите във войните; изключителните пианисти братята Чиликови; самобитния и неподражаем майстор на икони зографа Михаил Колев; авторът на Песен за Тунджа, неповторимата Величка Русева; многобройните носители на общински стипендии за високи постижения в образованието, изкуството и спорта.

За хората и общината, за общия път, за предстоящите инвестиции от над милион лева европейско финансиране в инфраструктурата на селото; за новите улици; за правилната посока с номер 56 в интегралната бюлетина беше и този сърдечен и вълнуващ разговор на тунджанци, защото в Роза знаят, ЗАЕДНО ТУНДЖА МОЖЕМ!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВAНЕТО НА ГЛАСОВЕ  Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Интервю с баба Дора от с. Шарково
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!