Обратно към категорията

Обещано и изпълнено, за по-малко от 30 дни! Отчет на кандидат-кмета Валентин Ревански

Добавено на: 23.10.2019 13:16
   

За първи път в историята поне на Ямбол кандидат за кмет и кандидати за общински съветници правят отчет за поетите пред гражданите и изпълнени ангажименти по време на предизборна кампания.  Валентин Ревански и неговият екип доказаха, че са хора не на обещанията, а на действията.   

За по-малко от 30 дни, те проведоха редица срещи на различни места в Ямбол.

Кампанията, която водиха, разкри как ефективно могат да бъдат решени проблеми на хората, дълги години останали нечути от управниците. Бързо и с не много средства! Бяха поставени близо 20 нови пейки, а над 30 бяха възстановени, огромно сметище бе почистено, сменени бяха над 50 улични осветителни тела, а детски площадки – облагородени, улични дупки бяха запълнени, дворът на рушащо се училище бе почистен, бе обезопасено и футболно игрище. Именно това ще бъде моделът на работа на кандидатите за кмет и съветници, ако бъдат подкрепени - да се срещат, чуват и решават проблемите на гражданите! Валентин Ревански благодари за подкрепата и помощта на всички, които пожелаха да се срещнат с неговия екип!

Благодари на десетките доброволци, застанали зад общата кауза - да променим Ямбол заедно! „Не вярвайте на тези, които казват, че няма смисъл да излезем и да гласуваме на 27-ми октомври! Защото смисъл има! Защото всичко зависи от нас, гражданите на Ямбол! Само така ще можем да превърнем нашия роден град в добро място за работа, развитие и бъдеща перспектива!’’, призовава Валентин Ревански. Кандидатите за кмет и общински съветници днес ще представят своя отчет пред живущите в к-с "Диана" до блок 4, а в четвъртък ще бъдат в к-с "Златег Рог".

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Продължава облагородяването на Ямбол
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!