Обратно към категорията

ОДМВР-Ямбол е предприела необходимите мерки за осигуряване на обществения ред и сигурността на гражданите по време на втория тур на местните избори

Добавено на: 01.11.2019 17:32
   

Над 300 служители на МВР са ангажирани в охраната на ОИК, СИК , обезпечаването на реда и безопасността на движение в областта по време на втория тур за избори на общински кметове и кметове на населени места. Охраната на секциите ще бъде поета от служителите на 2 ноември и ще продължи до обявяване края на изборния ден, транспортирането и предаването на изборните книжа от всички СИК в ОИК.

Създадена е организация служителите на сектор „Български документи за самоличност“  в ОДМВР-Ямбол да  съдействат на българските граждани, които не притежават валидни документи за самоличност, да упражнят правото си на глас в деня на втория тур на изборите за общински съветници и за кметове. Гишетата на сектора в Ямбол ще работят на 2 ноември (събота) от 8,30 до 17,30 часа, а на 3 ноември (неделя) от 8,30 часа до 19,30 часа. Гишетата на сектор „БДС“ в РУ- Елхово и РУ-Стралджа ще работят на 3 ноември (неделя) от 08,30 до 19,30. Удостоверителните документи служат единствено и само за изборния ден за упражняване на право на глас.

От 29 октомври до днес на обяд сектор  „Български документи за самоличност“  са издали 7 удостоверения на граждани, които са подали заявления за смяна на документи и искат да упражнят правото си на глас в неделния ден.

 

 

 

01.11.2019 г.
Татяна Павлова


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

Мигранти, един от които нелегален, надападнаха с нож мъж пред детето и жена му
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!