Обратно към категорията

Основни проекти в предизборната програма на В. Ревански за развитието на Ямбол

Добавено на: 02.10.2019 16:08
   
Основни акценти от програмата си за управление представи кандидатът за кмет на град Ямбол Валентин Ревански. "Голяма част от предложенията в нея са от гражданите на Ямбол. Тя обединява идеи за едно бъдещо управление и е отворена за предложения, които очакваме", заяви той. 
Фигурите, които виждате са реални обекти, изпълнени от ямболски архитекти, по негова молба.
Кръговите кръстовища са проектирани спрямо всички норми и изисквания относно:  
- проектите са върху изцяло общинска земя;  
 -радиусите са коректни;  
- кръговите движения са с висока пропускливост.  

Кръговото движение има за цел да се намали скоростта на кръстовищата и да се избегнат сблъскванията под прав ъгъл и челните удари. Освен това този тип движения имат по-голям капацитет от обикновените кръстовища, с път с предимство или светофар.

Подобряват безопасността при преминаване и намаляват броя на ПТП. 

"За мен, сигурността на гражданите е едно от най-важните неща в едно общество!", допълни кандидатът. 

Останалите проекти са добре описани и онагледени. 
 "Бих искал предварително да отговоря на въпроса - дали ще има средства, за да се изпълнят.   
За тези проекти ще се осигурят средства от бюджета и всичко посочено може да бъде реализирано, стига да се работи с постоянство. Особено важно е и да не се злоупотребява с парите на ямболския данъкоплатец. Други начини за финансиране са различни и не зависят от партийната принадлежност - еврофондове и програми, публично-частно партньорство и др.", каза още Валентин Ревански.  
Kандидатът заедно с неговия екип дават и конкретен пример:
За периода 2014-2019 г. привлеченото финансиране от еврофондове в Община Ямбол е 1628 лева на жител.  
В община Асеновград, която е почти колкото община Ямбол, за същия период са усвоени 2686 лева на жител от еврофондове.   
В община Свиленград са привлечени 4982 лева на жител.  
При това последните 2 общини се оглавяват от кметове, които не са от управляваща партия. Въпрос на работа, въпрос на грижа за града и хората!  
"Ямбол трябва да е безопасен, чист, осветен и добър град за живеене!  
Категорично заявявам, че ще успея  заедно с нашия екип да се изпълни всичко, описано по-горе, по време на 4-годишния мандат, ако бъдем подкрепени от Вас, ямболлии!  
Всеки, който ме познава, знае, че държа на думата си и ще го изпълня", бе категоричен Ревански.

Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

#4 Любомира 29.10.2019 13:35

Много хубави предложения, дано да станат реалност!На жителите на града остава да съдействат и да пазят това което е направено до сега и дай Боже в бъдеще.И да се спре или ограничи циганизацията, което според мен е основен проблем за България и Ямбол в частност.

 

 

#3 Янина Маринова 05.10.2019 12:43

Нямам нищо против идеите за кръгови.. чудесно, но мисля , че три са малко излишни за града.. за построяването на такива се правят специални изследвания , за доказването на необходимостта за построяване. Адмирации към желанието на г-н Ревански, но нека го направим както трябва.


#2 Каргонлия 04.10.2019 10:37

Направо звучи като в приказка. Дано всичко това бъде не само изпълнено, но и поддържано за напред! Лошото е, че лично аз съм тотално обезверен, защото съм се наслушал на какви ли не обещания и грандиозни проекти през годините. Чак ми е трудно да повярвам, че всичко това е възможно. Не ме съдете, че съм черноглед - животът тук ме направи такъв. Град, в който няма млади хора е загубен. Обещавате, че ще задържите младите… как, като тях просто ги няма? Единици са, буквално; огромна част от тях вече са планували да напуснат града в близко бъдеще и също като мен за обезверени и демотивирани, за каквото и да е, в този град. Ще гласувам за Ревански, защото досега не е участвал така пряко в политиката на града и ми е чист в очите засега (дано и целия му мандат, ако спечели), а и ме е гнус от герберчета, бесепарчета, седесарчета и др. всякакви смрадливи утайки, които се изредиха преди тях, да не ги изброявам всичките. Успех на изборите и дано това не е поредният прах в очите, защото действително програмата ми харесва! Много, и при това по-малки градове от Ямбол, изглеждат далеч по-приветливо и чисто. Дано и за нас в най-скоро време се чуе нещо положително, че ми е писнало от посърнали физиономии по улиците и комплексарщината, от която се тресе ямболията, но пак казвам - това не е от хубав живот, така че не обвинявайте постоянно, че хората сме злобни. Всичко е от начинът и условията на живот.

 

 

#1 Гергина Христова 03.10.2019 15:19

чудесно като проекти-особенно кръговите двежения,Ямбол е може е един от градовете без такива.Прави ми впечатление в Одрин толкова много кръгови и с такива красиви знакови склуптури,направете нещо красиво.


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

На Бабинден: За избора да родиш у дома 3 деца без лекарска помощ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!