Обратно към категорията

По покана: Валетин Ревански се срещна с живущите на улица "Софлу" (видео)

Добавено на: 17.10.2019 10:08
   

Забравени от местната власт, живеещите на улица "Софлу", от десетки години газят в кал и разбиват колите си. Там живеят най-малко 22 семейства, които също като всички останали плащат данъци – както за жилища, така и за превозни средства.


И това се случва в 21 век, в почти централната градска част на Ямбол. Живеещите на „Софлу“ поискаха среща с екипа на Валентин Ревански, за да покажат безобразното състояние на улицата, да разкажат за десетките жалби, които са изпращали в общината и за неизпълнените от години обещания към тях.


„През март месец насипаха чакъл и казаха, че до седмици ще асфалтират. Вече сме октомври, асфалт, няма!“, възмутено сподели възрастна жителка на улицата. Млада жена допълни, че заради безобразното състояние на „Софлу“ не само такситата отказват да влязат по нея, но и дори на майките на пеленачета не могат да излязат от тук с детска количка.
Над 30 години не са ремонтирани и парапетите на надлеза на улиците „Софлу“ и „Грабово“ над Крайречния булевард. Всеки момент тези перила могат да паднат върху колите, които прехвърчат отдолу или да наранят децата, които играят наоколо, коментира друг жител на ул. „Софлу“. Опасни са и много дървета по улицата, които са изсъхнали, добавиха още жителите.
„Всички тези проблеми биха могли да бъдат своевременно решени от общинската администрация, със средства от събраните данъци, които плащаме всички, независимо в коя част на града живеем“, заяви пред хората Валентин Ревански.


По думите на Валентин Ревански посочените проблеми са от голямо значение за хората, а стига да има желание, те могат да се решат с малко разходи.
С надежда за по-добро бъдеще за Ямбол приключи срещата с хората, живеещи на забравената от всички улица.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Маркери: улица, Софлу

Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Видео

Поставиха паметна плоча и кръстиха площад на името на певицата Елена Граматикова
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!