Обратно към категорията

Валентин Ревански и екипът му представят на открити срещи програмата си за промяна и развитие на Ямбол

Добавено на: 27.09.2019 20:11
   

актуализирана

Кандидатите на П „Пряка демокрация“ от екипа на Валентин Ревански и Енчо Керязов започват обществени обсъждания на Програмата за промяна и развитие на Ямбол. Тя е изготвена въз основа на предложенията от досегашните им срещи с хората на Ямбол, а през следващите дни предстои да бъде допълнена с още детайли и подробности.


Ето и графикът на срещите за следващата седмица:

Златен рог“ / Площад пред 35 блок / - 30 септември, 18.00 часа

Аврен“ /до Храм "Успение на Пресвета Богородица"/ - 1 октомври, 18.00 часа

Г. Бенковски“ /до блок 18/ - 2 октомври, 18.00 часа

Граф Игнатиев“ /срещу блок 86/ - 3 октомври, 18.00 часа

Стара Планина /до блок 2/ - 4 октомври, 18.00 часа

Каргон“ /площад „Страшимир Кринчев“/ - 5 октомври, 18.00 часа

Централна градска част /до Първа поликлиника/ - 6 октомври, 18.00 часа

Един от акцентите в Програмата е изграждане на кръгови движения на най-натоварените и рискови кръстовищата в града, като целта е предотвратяване на тежки ПТП и облекчаване на трафика. „Кръговото пропуска повече автомобили и е по-безопасно, заради намаления брой на престрояванията. Трафикът става по-стабилен и по-малко податлив на пътно-транспортни произшествия, което помага да се спаси човешки живот, в прекия смисъл на думата“, заяви кандидатът за кмет Валентин Ревански. И допълни: „Според мен, няма нищо по-важно от човешкия живот и човешкото здраве. Искам младите хора да остават в града. Да са сигурни в безопасността на децата си, на себе си, на своите родители. Всички да се радват на чист въздух и на уютни места за отдих. Затова инвестирах и в изготвянето на проекти за кръговите движения на най-рисковите участъци в Ямбол, за благоустрояването на парк Боровец, Ормана и стадиона и имам готовност през следващите 4 години да ги реализирам съвместно с моя екип, ако бъда подкрепен от гражданите“.

Тези проекти, както и останалите акценти от програмата на кандидатите за кмет и общински съветници, ще бъдат представени и допълнени на срещи с жителите на всички квартали в Ямбол този месец. И за да се проведат наистина обществени консултации с по-голямо участие на гражданите, разговорите ще са на открито.

Добрите решения се постигат с обсъждането на повече мнения. Ние не се притесняваме дори от критики. Колкото повече предложения и различни гледни точки се съберат, толкова по-ясна и прецизна би била крайната картина как би следвало да се случват нещата“, каза водачът на листата на кандидатите за общински съветници Енчо Керязов и отправи покана за срещите към всички жители на Ямбол.

снимка: Архив

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Времето в Ямбол

Видео

Стотици хиляди лева дължи санираща фирма за просрочие и липса на качество в Сливен
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!