Обратно към категорията

Валентин Ревански: Моята сила е в срещите, в разговорите и в действията! (ВИДЕО)

Добавено на: 28.09.2019 20:06
   


За тези, които не се притесняват да излязат очи в очи пред проблемите на гражданите

Моята сила е в срещите, в разговорите и в действията!“, заяви Валентин Ревански на 28 септември в к-с „Диана“ в Ямбол, когато бе даден официален старт на предизборната кампания на кандидатите за кмет и за общински съветници от П„Пряка демокрация“. Площадът пред бившия магазин „Югоагент“ беше пълен час по-рано от предварително обявения. Пълен с хора, които бяха дошли да подкрепят Ревански и неговия екип, но и хора, дошли да споделят проблеми, за които многократно са се жалвали пред общински чиновници, но за които все още не са намерени решения.

По принцип на предизборна кампания се очакват обещания, критики към досегашната власт. Ние обаче ще открием този ден с благодарност към всички вас. В този град живеят приятелите ни, съучениците ни, родителите ни, децата ни.“, заяви водачът на листата с кандидати за общински съветници на „Пряка демокрация“ Енчо Керязов и призова: „Повярвайте в себе си, повярвайте, че промяната е възможна!“

Двама почетни граждани на Ямбол – Енчо Керязов и Димитър Плочев, обединяват усилията си с Ревански за промяна на града.

С опита, който натрупах, имах възможността да се срещам с редица президенти, министри, кметове, спонсори. Бях си обещал, ако се намери Човек, отговорен към обществото, човек с голямо сърце, да го подкрепя. Затова заставам зад Валентин Ревански, защото той е инвестирал много лични средства и много труд в помощ на нашия град и най-вече за младите хора“, сподели Енчо Керязов.

Всички кандидати за общински съветници са хора с много опит, доказали се като експерти, хора, които и досега са работили за Ямбол.“, каза още Енчо Керязов и представи колегите си.

Това са хора честни и отговорни, затова са и успели в своите професии, които и сега са работили за града. И съм убеден, че ще работят за Ямбол и за неговите граждани!“, заяви и Валентин Ревански.

Кандидатирах се за кмет, защото вярвам, че кметът трябва да се среща, да чува и да решава проблемите на гражданите, каза още Ревански и допълни: „Смятам, че трябва да се обръща повече внимание на всеки квартал в града и не напразно стартираме кампанията си в един от кварталите на Ямбол – к-с „Диана“. Мисля, че част от данъците, които плащаме, са неоправдано високи. Масов спорт, например, е ямболлии да си регистрират автомобилите в съседни общини, за да плащат по-разумни данъци и аз лично имам такива приятели. Има какво да се желае и за чистотата. Кметът, неговата администрация и бизнесът трябва да направят така, че младите хора, както и хората в трудоспособна възраст, да не усещат желание да напускат Ямбол, да остават тук и да намират тук своето развитие!“

Валентин Ревански и кандидатите за общински съветници имаха възможността да обсъдят с майките и бащите своите виждания и проекти за промяна на Ямбол.

На пана бяха изложени и готовите вече проекти за кръгови движения на най-рисковите участъци в града, както и за изграждането на нови кътове за здраве, отмора и спорт на Градския стадион, в Ормана и на парк Боровец.

Обществените обсъждания на тези проекти и идеите за промяна в Ямбол ще продължат на открити срещи по всички квартали на града през следващия предизборен месец.

Пред всички вас ние се вричаме в отговорност, защото смятаме, че за град като Ямбол кметът и общинските съветници трябва да имат отговорно поведение“, заяви Енчо Керязов, който се връща в Ямбол с една-единствена цел - този град да се превърне в чист, уютен, зелен, град на гражданите и в който хората милеят за града.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

ПОРУТЕНО МИНАЛО: ДЕТСКИ ЛАГЕР СЕ РУШИ И ПУСТЕЕ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!