Обратно към категорията

Валентин Ревански: Разчитаме на подкрепата на ямболлии!

Добавено на: 29.10.2019 20:33
   

Обръщение на Валентин Ревански, кандидат за кмет на град Ямбол

__________________

Приятели, съграждани!

Още веднъж благодаря от сърце за подкрепата!
Благодаря, че отделихте от времето си и гласувахте в изборите за кмет и общински съветници в нашия град! Надявам се да го направите и на 3 ноември!

Изборите на 27 октомври бяха избори на гражданското мислене, на гражданската воля, а не на партийността!
Ямболлии ясно и категорично показаха, че искат като кмет и като общински съветници в нашия град хора на действията, а не на обещанията.
Преференциалният вот за всички листи доказва, че хората на Ямбол искат нови лица. Че на всички им е писнало от обещания, а после и оправдания, как някой им пречел да ги изпълнят.
Нашата листа има най-много преференциални гласове. А за мен няма по-добро потвърждение от моите съграждани, че всеки един от хората в моя екип е уважавана личност – заради действията си, заради честността си, заради човещината си… 13 души от нашата листа ще влязат в общинския съвет, но всички останали също ще продължат да работят за града и двойно повече за гражданите.

Първата крачка към гражданското управление на Ямбол вече е направена. Сега вярваме, че заедно да продължим по пътя към необходимата Промяна!

Не сме провели разговори с никоя партия, нито сме търсили тяхната подкрепа. Всяка партийна организация сама трябва да прецени действията си и да реши, дали ще подкрепи някой от кандидатите.
Това е тяхна работа. По-важно за нас е - да спечелим доверието на всеки един от гражданите на Ямбол, без значение от партийната принадлежност. Не веднъж съм казвал, че партиите разделят хората, а сега, повече от всякога имаме нужда да бъдем единни. Политика се прави от хора, а не от партии. Движещата сила в политиката е човекът и той е в основата на всеки един успех!

Обръщам се и към тези, които не гласуваха на 27 октомври. Може би сте имали своите причини, може би друго ви е възпряло да отидете до урната.
Да! Кметът е длъжен да обръща еднакво внимание на проблемите на всички – независимо дали са гласували за него или не – те си плащат данъците наравно с всички!
Но изборът на този кмет зависи от всеки от нас!
Затова Ви призовавам – на балотажа гласувайте за кандидата, на когото вярвате, за който смятате, че наистина ще направи това, за което е поел като ангажимент пред Вас!

Сега е моментът да споделя с Вас и това, че имаме много поети ангажименти през тази седмица за разговори с наши съграждани, по места където сме поканени, които имат нужда от реална подкрепа.
Нашата работа е да бъдем близо до хората, да помагаме и решаваме техните проблеми. За нас това е по-важно, отколкото да даваме пресконференции или да участваме в медийни изяви.
Защото истинската битка за доброто на нашия град е когато сме очи в очи с гражданите.
Така започнахме да работим, така и ще продължим, ако получим вашата подкрепа.

Водещите принципи в нашата кампания са откритост, честност и доброта!
Внимание към хората.
Инициативите ни продължават и за нас ще бъде удоволствие отново да бъдете част от тях!

С уважение,
Валентин Ревански

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ямболски изследователи ще покорят връх „Ямбол” на Антарктида
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!