Обратно към категорията

7 акта, заедно със 7 фиша бяха съставени след специализирана полицейска операция в сливенско

Добавено на: 24.03.2021 10:35
   

Специализирана операция на полиция и жандармерия в малките населени маста на община Сливен. На 23 март съвместни екипи на РУ-Сливен и Зонално жандармерийско управление – Бургас са извършили обход на селата Сотиря, Горно Александрово, Калояново, Драгоданово, и други, обслужвани от участък „Петолъчка“, като и селата Стара река, Бяла, Чинтулово и Селиминово, обслужвани от участък „Запад“. Операцията е предимно с превантивна цел, насочена към малките населени места- осъществяване наблюдение и контрол на лица, склонни към извършване на противоправни деяния, срещи със самотно живеещи възрастни хора и установяване на нарушения по Закона за движение по пътищата.

В хода на операцията е установен случай на нерегламентиран превоз на хора. В село Сотиря екип на жандармерията е спрял лек автомобил, управляван от мъж на 45 години от град Сливен. При проверката се установява, че водачът извършва нерегламентиран превоз на пътници срещу заплащане. По случая е образувано досъдебно производство.

В село Горно Александрово е установен неправоспособен водач, който управлява лек автомобил с прекратена регистрация. На водача е съставен акт за административно нарушение.

При извършения контрол по спазване на ЗДвП в селата и на междуселищни пътни участъци са санкционирани 14 водачи, нарушили ЗДвП. Съставени са 7 акта и 7 фиша.

Специализираната операция в малките населени места на община Сливен продължава.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Видео

Състоянието на малкия Виктор от Кабиле значително се подобрява
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!