Обратно към категорията

Благодарности, предложения и сигнали в приемния ден на общинското ръководство  

Добавено на: 12.04.2024 12:22
   

Жител на община Сливен подари икона на Света Богородица на кмета Стефан Радев по време на приемния му ден с граждани. Пред него гражданинът сподели, че изпълнява волята на покойна съседка, която приживе е искала той да получи подаръка. Покойницата неведнъж през годините е срещала подкрепа от страна на Община Сливен и е имала желание да изрази своята признателност. На свой ред сливенският градоначалник благодари сърдечно за подаръка и вниманието.

По жилищен казус Стефан Радев се ангажира със съдействие. По други въпроси от обществен характер, кметът увери, че ще бъде извършена проверка.

Пред част от заместниците на Радев граждани споделяха въпроси от пътната инфраструктура, от строителството и имотни казуси.

Всеки първи четвъртък от месеца жители на община Сливен имат възможност да споделят въпроси, да дават предложения и мнения пред сливенския кмет и екипа му. Записването става два дни преди това – във вторник от 8.30 часа в Центъра за административно обслужване на гражданите – източен вход на Общината. Жалби и сигнали се приемат и по електронна поща.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Зевзеци в Новозагорско село: Ако Байдън дойде и хоро ще му изиграем
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!