Обратно към категорията

Детска градина „Здравец“ в кв. „Речица“ вече разполага с нова детска площадка  

Добавено на: 28.09.2022 14:07
   

С музикална и танцова програма, подготвена от малчуганите от Детска градина „Здравец“ в кв. „Речица“, днес бе открита символично новата площадка за игра в двора на детското заведение. Събитието уважи кметът Стефан Радев, който поздрави всички за новата придобивка. На децата той пожела да бъдат любознателни, безгрижно детство и да слушат своите учители. Той увери, че Община Сливен ще продължи с инвестициите в образователната инфраструктура, което е и сред приоритетите на него и екипа му.

Средствата за изграждането на площадката бяха отпуснати от Община Сливен. Паралелно с дейностите е изграден и  вход към детската градина, какъвто до момента не е имало.  

От свое име и от името на колегите си и родителите, директорът на „Здравец“ Стефка Пенкова, изказа благодарност към сливенския градоначалник за поетия и изпълнен ангажимент. Община Сливен е организирала и отстраняването на опасно дърво в двора на детската градина, намиращо се на мястото на новата площадка за игра и e застрашавало живота и здравето на всички. Днес вече мястото е облагородено, разполага с кът за отдих и занимания на открито и така на децата е осигурено свободно пространство, където да играят и да се радват на много празнични моменти.

Към момента детската градина се посещава от 100 деца, разпределени в 4 възрастови групи.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Животновъди: Притискат ни с документи с невярно съдържание
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!