Обратно към категорията

Добрата новина: Група младежи се обединиха в помощ на абитуриенти в затруднение

Добавено на: 21.05.2021 15:46
   

Дни преди абитуриентските балове група сливенски младежи, начело със Свилен Василев, подеха инициатива, с която да подпомогнат тазгодишните завършващи в нужда. Организаторите поясниха, че става въпрос за безвъзмездно отдаване на личните им превозни средства за бала на зрелостници, които нямат възможност да използват свои.

„Главната причина, поради която обявихме идеята си е, за да успеем да направим един от най-важните мигове в живота на човек специален и незабравим.”, коментира за 999 инициаторът Свилен Василев.

Той изтъкна още, че не е важно каква кола караш, а да успееш да уловиш всеки важен миг от този ден.

„Реално към този момент ние имаме на разположение две коли и един мотор. Под мой пост към една от големите сливенски групи във Фейсбук имаше много хора, които също изявиха готовност да се включат с лични автомобили. Надявам се да са сериозни.”

Свилен Василев сподели, че тази година ще бъде трета поред, в която той и негови приятели се опитват да помагат на абитуриенти, но именно сега неговите действия имат най-голям отзвук.

„Ще помогнем на толкова хора, колкото ни позволяват средствата. При необходимост сме готови да изпратим кола и до град Ямбол. Признавам, че тази година се забавихме малко с обявяването на инициативата, но се надявам тя бързо да се разпространи и да достигне до нужните хора.”, каза още Свилен Василев.

През последния месец подобни кампании бяха подети от множество хора в социалните мрежи, което е символ на увеличаващото се добротворчество.

Връзка с организаторите можете да направите, като се обадите на телефон 088 420 3742.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Видео

Социални работници разнасят храна и лекарства на възрастните по домовете им
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!