Обратно към категорията

Издирван мъж е задържан при специализирана операция в Сливенско

Добавено на: 30.09.2022 10:08
   

Издирван мъж е задържан при специализирана операция в малките населени места, обслужвани от РУ-Сливен. На 29 септември служители на сектор „Криминална полиция“ и участъци „Петолъчка“ и „Запад“ са извършили множество проверки на лица, превозни средства, търговски обекти, пунктове за изкупуване на черни и цветни метали, заложни къщи и частни домове в селата Крушаре, Сотиря и Тополчане. Операцията е с цел противодействие на конвенционалната престъпност, пресичане и предотвратяване на престъпления против избирателните права на гражданите и установяване на нарушения на Закона за движение по пътищата. На вход и изход от селата са извършвани проверки на превозни средства и водачи за регистрация, застраховка „Гражданска отговорност“, правоспособност и употреба на алкохол и/или наркотични вещества. Констатирани са 11 нарушения на ЗДвП, съставени са 4 акта и 7 глоби с фиш.

В хода на операция е задържан 40-годишен мъж от град Шивачево, издирван за кражба от вилен имот в град Сливен. Той е отведен в РУ-Сливен и задържан с полицейска мярка за 24 часа, като работата по досъдебното производство продължава.

По време на операцията са съставили 9 протокола за предупреждение по ЗМВР на лица, за отговорността им по чл.167-169 от НК, във връзка с нарушения на избирателното законодателство.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

Потребители: „Колкото по-мътна е водата, толкова по-висока е цената!”
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!