Обратно към категорията

Кандидатите за стипендиите на Община Сливен подават документи от началото на април

Добавено на: 22.03.2022 10:09
   

Документи на кандидати за стипендии „Хаджи Мина Пашов“ - годишна, месечна стипендия и еднократно финансово подпомагане – по Наредбата за условията и реда за отпускане на стипендии и финансово стимулиране на деца и младежи с изявени дарби от Община Сливен, ще се приемат от 1 април до 1 май.

Задължителни документи на кандидатите за стипендии са: искане за предоставяне на финансова помощ – по образец; удостоверение за раждане (копие);  документ (оригинал или заверено копие), удостоверяващ училището, в което се обучава; копие от документи (диплома, грамота и протокол) за областта, в която кандидатства, удостоверяващи класирането за предходната година; мотивационно писмо.

Документите за кандидатстване се адресират до Кмета на община Сливен и се завеждат в деловодството на Община Сливен, след проверка от секретаря на комисията по стипендиите. Не се разглеждат непълен комплект документи и такива, получени след крайния срок, указан в настоящата наредба.

Кандидатстването и одобрението за стипендиите и стимулите по чл. 3 от Наредбата се осъществява в една сесия с постижения само от предходната календарна година.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Времето в Ямбол

Видео

Първа пенсионерска Спартакиада в Тунджа
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!