Обратно към категорията

Канцеларията на Сливенската митрополия няма да работи от 23 до 31 март

Добавено на: 22.03.2020 10:55
   

Канцеларията на Сливенската митрополия няма да работи от 23 до 31 март, съобщава на сайта си Митрополията. Това е във връзка с наложените противоепидемични мерки и препоръките на Националния кризисен щаб. За спешни случаи, всеки работен ден, ще има дежурен служител от 10 часа до 12 часа.
Негово Високопреосвещенство Сливенският митрополит Йоаникий призовава свещениците, монасите и монахините да отправят усърдни молитви към Бога за изцеление и за запазване здравето на медицинските работници, и особено за онези, които на първа линия се борят с коронавируса. Той призовава още православните християни да усилят своя духовен подвиг в пост, молитва, бдение, изповед и приемане на Свето Причастие, а онези, които са в невъзможност да посещават храмовете, да се молят със специалните молитви ,отпечатани в православния Молитвослов.
Владиката апелира към всички да проявят необходимата християнска, църковна и гражданска отговорност и да изпълняват наложените от държавните институции мерки. При наличието на най-малки симптоми на неразположение да останат в своите домове, прибягвайки до медицинска консултация и духовни съвети по телефона.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Благотворително: Вики отива на рехабилитация в Турция
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!