Обратно към категорията

Кметът на Сливен приветства участниците в заседанието на Камарата на строителите в България

Добавено на: 18.05.2023 15:55
   

Сливен е домакин на разширено заседание на Управителния съвет на Камарата на строителите в България. В него участват изпълнителният директор на Камарата арх. Иван Несторов, представители на големи строителни фирми от страната, членове на ръководството на Камарата и областните представителства, сред които и домакинът от Сливен – председателят на областната организация Андон Горнаков.  Кметът Стефан Радев приветства участниците в срещата.

„Радвам се, че сте наши гости. Сливен има много какво да покаже в сферата, която най-много ви интересува. Имаме прекрасни сгради, проектирани и строени от професионалисти - архитекти и строители. Благодаря на сливенското представителство на Камарата, което е коректен и почтен партньор на Общината. Пожелавам успех на форума и ползотворна работа. Ще ви очаквам отново в нашия град.“, каза кметът.  

Председателят на Управителния съвет на Камарата на строителите Илиян Терзиев представи информация за проведени срещи на ръководството по региони и с политически партии по важни за организацията въпроси. В дневния ред е предвидено гласуване на годишни доклади за 22 г. и обсъждане на актуални теми в бранша.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Стотици хиляди лева дължи санираща фирма за просрочие и липса на качество в Сливен
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!