Обратно към категорията

Кметът Стефан Радев поздравява дамите от общински структури в община Сливен по случай 8 март

Добавено на: 08.03.2023 15:04
   

Поздравителни адреси по случай Международния ден на жената – 8 март, изпрати кметът Стефан Радев до всички дами, които са част от общинските структури в Сливен. Сред тях са училищата и детските градини, социалните центрове, Дом за стари хора-Сливен, културните институти и народните читалища.

„Поздравявам всички жени за нежната сила, с която правят света по-добър! Майките, които със своята отдаденост, са наша опора и утеха. Бъдете благословени за това, че дарявате живот и сте движещата сила в грижата и отглеждането на децата ни!“, се посочва в част от поздравлението на градоначалника. Той пожелава на всички здраве, успехи, вяра и мирни дни.

В изпълнение на амбициозната си политика, насочена към изграждане и обновяване на материалната база на обектите от образователната, социалната и културната сфери, Общината предвижда поетапни ремонти и занапред, бе категоричен кметът Радев. През последните няколко години беше обновена базата на редица пенсионерски клубове в града. С решение на Общинския съвет, миналата година дейността им бе разширена, като обхвана потребители от различни социални групи. Като следваща стъпка в надграждането на социалните услуги, предстои Общината да кандидатства с проект за обновяване на Дома за стари хора. Цялостното обновяване, доизграждане и ремонт на детски градини в Сливен и в малките населени места, също са част от планираните дейности.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Състоянието на малкия Виктор от Кабиле значително се подобрява
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!