Обратно към категорията

Кметът Стефан Радев поздравява работещите в здравеопазването от община Сливен с професионалния им празник  

Добавено на: 07.04.2022 09:54
   

Кметът Стефан Радев поздравява работещите в сферата на здравеопазването от община Сливен по повод професионалния им празник, който се отбелязва на 7 април. Той изпрати поздравителни адреси до здравните заведения в града. Денят е обявен и за Световен ден на здравето.

„Поздравявам ви с Деня на работещите в сферата на здравеопазването, който е повод да насочим вниманието на обществото към вашата дълбоко хуманна дейност, посветена на живота и здравето на хората.

Благодарим за всеотдайността и грижата, която полагате за своите пациенти, за силата, която ни показахте през последните две години на пандемия и сериозно предизвикателство, пред което беше изправен светът.

Опазването на човешкия живот е мисия за призваните и всички ние си даваме сметка за трудностите, през които преминавате в името на човешкото здраве. Продължавайте с отдаденост, присъща само за посветилите живота си на другите! Пожелавам здраве на всички вас и семействата ви, удовлетвореност и много кураж в миговете на изпитание“, пише в поздравителния адрес на кмета Стефан Радев. 


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

Първа пенсионерска Спартакиада в Тунджа
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!