Обратно към категорията

Кметът Стефан Радев разгледа и обсъди с граждани редица въпроси в приемния си ден

Добавено на: 10.02.2023 11:17
   

Община Сливен ще продължи да следва амбициозната си политика по отношение на социалната и образователна сфери. В това увери кметът Стефан Радев граждани, които поставяха в приемния му ден въпроси и по двете теми. Градоначалникът също обърна внимание и на това, че липсата на приет държавен бюджет и държавни политики за справяне с предизвикателствата, се отразяват пряко на дейността на Общината и тя не разполага с ресурса и законовите механизми да ги замести. В тази връзка Радев използва случая отново да призове образователните институции да бъдат активни в разработването на проекти, с които да кандидатстват за национално и европейско финансиране. По отношение на казуси, свързани с благоустрояване, кметът пое ангажимент за проверка по случаите и търсене на решение. На вниманието му бяха представени още жилищни казуси. В рамките на приемния ден ученици от ППМГ „Добри Чинтулов“ изложиха пред Стефан Радев идеите си за иновативни практики, които предстои да разработят.

Част от заместниците на сливенския градоначалник и секретаря на общината  също проведоха обичайната си приемна с граждани.

Приемният ден на кмета и неговия екип ще продължи и занапред. Той е всеки първи четвъртък от месеца, като при неотложни ангажименти е възможна промяна в дните, като записаните граждани се уведомяват за това. Записването се извършва три дни преди приемния ден – в понеделник от 8.30 часа в Центъра за административно обслужване на гражданите – източен вход на Общината. Жалби и сигнали се приемат и по електронна поща.

 


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Историята на мъж, поддържащ паметника на загиналите руски воини в Освободителната война
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!