Обратно към категорията

От месец септември ще започнат класиранията и за новите яслени групи в кв. „Дружба”

Добавено на: 22.08.2020 08:40
Снимки: Община Сливен
   

От месец септември 2020 г. родителите ще могат да кандидатстват за прием в новите яслени групи в кв. „Дружба”. Те се помещават в сградата на Детска градина „Детски рай”, но са част от Детска ясла № 13. Кандидатстването става от електронната система за прием, като родителите подават заявление или редактират вече подадено такова в раздела „Детски ясли” от следния линк https://priem.sliven.bg/allDay/info .

Класиранията ще се извършват по вече утвърдения от кмета на общината график на дейностите, който също е достъпен на сайта за прием. Класираните деца ще започнат да  посещават яслените групи, съобразно изготвен от директора на детската ясла график.

Яслените групи бяха разкрити след извършен цялостен ремонт на помещенията със собствени средства на Община Сливен и в отговор на очакванията и потребностите на живущите в един от най-големите квартали в града.

При възникнали въпроси или затруднения при работата с онлайн системата за прием, родителите могат да се обръщат за съдействие към директора на Детска ясла № 13, както и към Община Сливен.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Времето в Ямбол

Видео

БАБА ДОРА ОТ ШАРКОВО, ВЪВ ВИДЕО НА РАДИО 999, ДОСТИГНАЛО ДО МИЛИОНИ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!