Обратно към категорията

Най-голямото селско училище в Сливенско е с награда от КНСБ

Добавено на: 29.04.2021 09:02
   

На 28 април послучай Международният ден в памет на загиналите при трудови злополуки КНСБ връчи годишните награди, с които отличава работодателите, постигнали добри резултати за осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд и добър пример за мерки срещу Ковид-19.

Тази година носители на наградите „Прометея“ са УМБАЛСМ „Н.И.Пирогов“, „Промет“ АД и Основно училище „Паисий Хилендарски“, с. Тополчане, община Сливен. Красивите статуетките бяха връчени от президента на КНСБ Пламен Димитров.

Николай Калчев, директор на ОУ „Паисий Хилендарски“ в Тополчане благодари и посочи, че добрите условия предполагат по-голямо желание за работа на колектива в училището и води до стимулиране на учебния процес от страна на учениците. Положени са много усилия за създаване на прекрасни условия в училището, в което обучаващите се са от ромски етнос. Трудно се поддържа базата, но с много усилия учениците се научиха да я пазят.

Лидерът на СБУ Янка Такева отбеляза, че най-голямото селско училище в страната е за пример.

Почетни грамоти получиха и Софийска филхармония, „Идеал Стандарт – Видима“, Севлиево, „Столичен Автотранспорт“ ЕАД, „Каменица“ АД, „Холсим“ България.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

На Бабинден: За избора да родиш у дома 3 деца без лекарска помощ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!