Обратно към категорията

Нощта на игрите e отново в Сливен

Добавено на: 03.11.2023 13:28
   

Виртуална ескейп стая, образователна климатична фреска, настолни игри за малки и големи, мини турнири с награди, панел посветен на детските игри и още много изненади очакват посетителите от всички възрасти в Сливен. Тази събота, 4 ноември, в зала „Сливен“ ще се състои поредната Нощ на игрите.

От 12 до 21 часа ще можете да се включите в разнообразни забавления, включително демонстрации на настолни игри като Star Wars: Legion, Dust 1947 и Infinity, състезания и мини турнири, представяне на български игри. Предвиден е специален панел, посветен на детски игри. Може да участвате в томбола с награди, както и да разгледате изложбата на оцветени миниатури.

Вълнувате се от климатичните промени и искате да научите повече за тях? Няма по-лесен и забавен начин от учене с игра. Климатична фреска е работилница под формата на игра и без значение дали сте експерт или начинаещ, с помощта на сертифицаран фасилитатор и тесте карти, ще разберете причинно-следствените връзки между човешката дейност и различните елементи на климатичната промяна. Единственото, което трябва да направите, е да се запишете предварително тук и да дойдете в зала „Сливен“ от 14 до 17 часа.

Ако обичате да разрешавате загадки и искате да се превърнете в детектив, заповядайте във виртуалната ескейп стая: Имението на забравените. За да се измъкнете от имението на ексцентричния милионер Лорд Леополд, ще трябва да решите пъзели с помощта на другите участници. Играйте с ваши приятели, където и да се намирате, или намерете нови в имението, което отваря виртуалните си врати в 15 часа.

Събитието е част от петото издание на Градския фестивал Sofia Game Night / Нощ на игрите, което се организира в още 8 български града. В Сливен то се реализира с подкрепата на Община Сливен, а входът е свободен и е подходящо за всички възрасти.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Потребители: „Колкото по-мътна е водата, толкова по-висока е цената!”
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!