Обратно към категорията

Нови мерки във връзка с превенцията срещу коронавирус в Сливен

Добавено на: 19.03.2020 10:23
   

Община Сливен продължава да предприема нови мерки, свързани с превенцията срещу разпространението на коронавирус. От петък, 20 март, ще бъдат затворени магазините за промишлени стоки на общинския пазар. Търговците няма да заплащат наем на общината за периода от 20 март до края на месеца.

В същото време продължава изпълнението на останалите мерки. Продължава засиленото полицейско присъствие в квартал „Надежда“. Всеки ден след 21 часа се прави дезинфекция на критичните точки. Обработват се детски площадки, спирки, пазарът, пейки и други, като в това число влиза квартал „Надежда“. Снощи е обработен и квартал „Речица“.

На лицата, на които е наложена карантина, протоколите им се връчват от органите на МВР, а при неспазването им, носят наказателна отговорност.

И към момента няма потвърден случай на заразен с коронавирус на територията на Община Сливен. Кметът Стефан радев апелира гражданите за самодисциплина и спазване на мерките. На денонощния телефон на община Сливен 044/66 30 66 може да се подават сигнали за струпване на хора и работещи заведения.

„Няма причина за паника. Бъдете дисциплинирани и разумни. Пазете живота на вашите близки!“, призовава Стефан Радев.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ветеринари влязоха във фермата на Ана Петрова от Болярово
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!