Обратно към категорията

Община Сливен получи почетен знак от строителната гимназия за добро сътрудничество

Добавено на: 21.03.2024 09:15
   


С празничен концерт в зала „Сливен“ строителната гимназия в Града под Сините камъни „Арх. Георги Козаров” отбеляза своя 65-годишен юбилей. По повод празника кметът Стефан Радев изпрати поздравителен адрес до ръководството на училището, който беше прочетен от зам.-кмета Пепа Чиликова.
„За всички 65 години през училището са преминали толкова много деца, които със своя талант и умения са градили и продължават да градят доброто му име. Градите история и бъдеще! Пожелавам на всички Вас и семействата Ви крепко здраве, лични и професионални успехи! Честит празник!“, пише кметът.
От името на кмета Пепа Чиликова подари на директора на училището инж. Красимир Георгиев икона на Св. Димитър, който е покровител и на строителите.
С голямо вълнение директорът на училището честити празника и пожела на всички бивши и настоящи учители и ученици здраве и много късмет.
"Вече 65 години гимназията по строителство и геодезия твори кадри, които допринасят за бизнеса и за изграждането на нашето общество. Благодаря на всички бивши и настоящи колеги, които са допринесли и допринасят за рзвитието на нашите ученици", каза в приветствието си инж. Георгиев.
Училището връчи почетен знак за добро сътрудничество на Общината, както и на съсловни организации, свързани със строителството в Сливен.
На церемонията присъстваха още председателят на Общински съвет-Сливен Димитър Митев, областният управител Маринчо Христов, зам.-кметът Стоян Марков, представители на образователни институции от София и Сливен.

--


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Котел се възстановява след наводнението
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!