Обратно към категорията

Община Сливен ремонтира и читалището в Драгоданово

Добавено на: 27.10.2023 14:54
   

Община Сливен продължава планираните дейности по пътната и сградна инфраструктура в малките населени места. Поредната сграда на читалище, която бе ремонтирана се намира в сливенското село „Драгоданово“. Културното средище носи името „Изгрев 1928“ и днес вече се радва на нов съвременен облик.

В сградата бе извършен текущ вътрешен ремонт, включително  на библиотечната зала и хранилището. Бяха ремонтирани още залата за обществено ползване и фоайето, стълбището и санитарното помещение. Подменена е външната и вътрешна дограма, положена е нова подова настилка, подменени са осветителните тела, боядисани са стените и таваните. В санитарното помещение бяха монтирани нови тоалетни консумативи, подменени са ВиК и ел.инсталации, дограмата, като стените и подът бяха облицовани с керамични плочи.

Строително-монтажните работи са извършени в предвидените в договора срокове.

Преди няколко години Общината ремонтира изцяло сградата на здравната служба в Драгоданово и тя възобнови дейността си, припомни изпълняващият длъжността кмет на Сливен Румен Иванов. Той посочи, че се планират ремонти в селата и занапред.


Маркери: Сливен

Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Историята на мъж, поддържащ паметника на загиналите руски воини в Освободителната война
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!