Обратно към категорията

Община Сливен ремонтира читалището в Гергевец  

Добавено на: 15.03.2024 08:08
   

Приключиха дейностите по вътрешния ремонт на Народно читалище „Надежда 1929“ в сливенското село Гергевец. За това съобщиха от Дирекция „Общинска инфраструктура“. Това е поредният обект в населените места, които Община Сливен ремонтира.

Двуетажната сграда разполага с голяма зала, където бе положена настилка от гранитогрес, бяха сменени дървените прозорци и порталните дървени врати, а стените и таваните бяха наново боядисани.

Дейностите в малката зала на читалището включваха облицовки с гипсокартон по стените, монтаж на нова ел. инсталация с осветителни тела и боядисване.

На втория етаж бе ремонтирано хранилището, където бяха сменени два прозореца и една врата, стените бяха измазани и боядисани, беше положена и нова подова настилка – балатум. Обектът разполага и с нов санитарен възел.

„Радвам се, че успяхме да внесем комфорт и да създадем по-приветлива среда в още едно място на българския дух, традиции и културно средище“. Това заяви  кметът Стефан Радев в отговор на изразената към общинското ръководство благодарност от страна на местни жители, посетители и самодейци към ремонтираното читалище.  


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ицо Хазарта пред 999
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!