Обратно към категорията

Обявиха обществена поръчка за проектиране на пътен възел на АМ "Тракия" край Кермен

Добавено на: 10.08.2022 09:56
   

Агенция „Пътна инфраструктура“ обяви обществена поръчка за изработването на технически проект и ПУП-Парцеларен план за изграждане на пътен възел „Кермен“ приблизително при 261-ви км на АМ „Тракия“. Чрез него ще се осигури пресичането с третокласния път III-6601 Кермен - Гълъбинци. Прогнозната стойност на поръчката е 150 000 лв. без ДДС. Кандидатите могат да подават оферти до 12 септември 2022 г., съобщиха от АПИ

Разработването на проектната документация е първата и задължителна стъпка за предприемането на строителни работи. При готов технически проект ще се процедират отчуждителни процедури, а след това ще може да се обявят и обществени поръчки за изпълнител на строително-монтажните работи и на строителния надзор.

Бъдещото проектно решение ще трябва да осигури безконфликтна връзка между АМ „Тракия“ и третокласния път III-6601, чрез пътен възел на различни нива, като се свърже със съществуващите републикански пътища. Изпълнителят ще трябва да разработи най-малко две вариантни решения за пътния възел, като се отчете бъдещето развитие на разположената в близост индустриална зона на гр. Кермен. Ще трябва да се извърши геодезическо заснемане на вече изградената пътна инфраструктура, както и да се обследва съществуващата пътна конструкция в района на пътния възел.

Срокът за изпълнение на поръчката е 90 календарни дни, който започва от датата на сключване на договора и включва само времето за проектиране. Изпълнението на проектните работи ще се извърши в четири междинни етапа.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

Потребители: „Колкото по-мътна е водата, толкова по-висока е цената!”
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!